Festivern
Del 29 al 31 de dic
Festivern 2023: despide el año al ritmo de tus bandas favoritas.
Festivern

COMPARTIR CON TUS AMIGOS
AÑADIR A TU AGENDA
google
apple
outlook
office
yahoo
FALTAN

Festivern

INFORMACIÓN

VALENCIÀ (Original)
📣 Ja tenim cartell per al Festivern. Tot un luxe per a tancar el 2023!
➡️ Amb més ganes que mai de tindre el Festivern, un any més, a Tavernes de la Valldigna.
Prepara't per acomiadar l'any al ritme de la millor música al Festivern 2023! Si busques un pla inigualable del 29 al 31 de desembre, aquesta és la teva oportunitat per sumar-te a una experiència única. El Festivern s'ha consolidat com un dels esdeveniments més esperats a Tavernes de la Valldigna, Comunitat Valenciana.
Aquest any el cartell presenta una alineació impressionant amb artistes i bandes com Zoo, Stay Homas, Els Chikos del Blat de moro, Ciutat Jara, Smoking Souls, Auxili, Buhos, Figa Flaws, Julieta, Tremenda Gaire, Els de Marras, Sons of Aguirre, Sara Soques, El Diluvi, Donya Mantega, Esther, A Tol Sarment, Cactus, Nius, Rawpublic, DJ Trapella, Parapa i DJ Pla-b.
L´ambient festiu es complementarà amb diverses activitats i una zona d´acampada per als qui vulguin viure l´experiència al màxim. A més, els abonaments ja estan a la venda, per això és el moment perfecte per assegurar la teva entrada.
CASTELLANO (Traducción automática)

📣 Ya tenemos cartel para el Festivern. Todo un lujo para cerrar el 2023!

➡️ Con más ganas que nunca de tener el Festivern, un año más, en Tavernes de la Valldigna.
¡Prepárate para despedir el año al ritmo de la mejor música en el Festivern 2023! Si buscas un plan inigualable del 29 al 31 de diciembre, esta es tu oportunidad para sumarte a una experiencia única. El Festivern se ha consolidado como uno de los eventos más esperados en Tavernes de la Valldigna, Comunidad Valenciana.
Este año el cartel presenta una alineación impresionante con artistas y bandas como Zoo, Stay Homas, Los Chikos del Maíz, Ciudad Jara, Smoking Souls, Auxili, Buhos, Figa Flaws, Julieta, Tremenda Jauría, Los de Marras, Sons of Aguirre, Sara Socas, El Diluvi, Doña Manteca, Esther, En Tol Sarmiento, Cactus, Nius, Rawpublic, DJ Trapella, Parapa y DJ Plan-b.
El ambiente festivo se complementará con diversas actividades y una zona de acampada para quienes quieran vivir la experiencia al máximo. Además, los abonos ya están a la venta, por lo que es el momento perfecto para asegurar tu entrada.